HTML

Linkblog

IndaFotó képek

Térkép, elérhetőség

2008.03.25. 15:53


Helyszínek megközelítése:

Vonattal:

A pécsi vasútállomásról induló, 30-as számú helyi járatú buszra kell felszállni.
A kollégiumhoz az „Alkotmány utca” megállónál kell leszállni, és visszafelé gyalogolni kb. 150 métert egészen a kollégiumig. A jobb oldalon látható a rendezvény molinója a kollégium lépcsőjén.

Az egyetemi helyszínhez az „Ifjúság útja” megállónál kell leszállni, és továbbmenni 60 métert a bejáratig, amely felett az OT molinója látható.

Autóbusszal:
A pécsi autóbusz-pályaudvar mellett található Vásárcsarnok túloldalán lehet felszállni a 30-as számú helyi járatú buszra. Alkotmány utca megálló a kollégium, Ifjúság útja megálló a PTE.

Gépkocsival:
A 6-os úton, Budapest felől érkezők a Zsolnay gyárat elhagyva, a második jelzőlámpánál forduljanak jobbra, követve a „Pécsi Tudományegyetem” irányát jelző táblát, és kapaszkodjanak felfelé, az alagúton át. A várfal mögött végighaladva, a jelzőlámpánál egyenesen menjenek tovább, a dombon lefelé haladva, kb. 300 méter után jobb kéz felől található a kollégium. Mellette korlátozott számban lehet csak parkolni.
Az egyetemi helyszínhez a fenti útvonalon kell továbbhaladni a Pécsi Sörgyár előtt, egészen az egyetemi bejáratig, melyen a rendezvény molinója látható. A bejárat és a templom között található a parkoló.

A 6-os úton Szigetvár felől érkezőknek a Tüzér utcai kereszteződésnél kell balra fordulniuk, követve a „Pécsi Tudományegyetem” irányát jelző táblát. Az Általános Orvostudományi Karral szemben található kereszteződésnél jobbra, azután az első utcán balra kell fordulniuk, és felmenni egészen az egyetemi helyszín mellett található Pius templomig. Itt jobbra kell fordulni, a kollégiumhoz pedig ugyanezen az utcán (Alkotmány utca) lehet elérni, kb. 700 m megtétele után.

Regisztrált vendégeink az OT logójával ellátott névkitűzőt bérletként használhatják a 30-as busz vonalán!

A térkép lementés után nagyítható

A. Vasútállomás:
Indóház tér 1. - Tel.: 72/215-003
B. Autóbuszállomás:
Nagy Lajos kir. útja 20. Tel.: 72/520-150
C. Vásárcsarnok:
Bajcsy Zs. út
D. Szállás:
Kodály Zoltán úti Középiskolai Kollégium (7624 Pécs, Kodály Zoltán u. 20/A.)
E. Programok:
Pécsi Tudományegyetem „A” épület (7624 Pécs, Ifjúság útja 6.)
F. PTE Uszoda:
Pécsi Tudományegyetem (7624 Pécs, Ifjúság útja 6.)
G. Pécsi Zöld Kör Iroda:
7621 Pécs, Király utca 21. Tel.: 72/515-780
Előprogram szállás:
Puskin téri Középiskolai Kollégium (7627 Pécs, Puskin tér 17.)

 

komment

süti beállítások módosítása