HTML

Linkblog

IndaFotó képek

Gyakran Ismételt Kérdések

2008.02.11. 15:15

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)


1. Ha nem kérek szállást, étkezést, akkor is kell-e jelentkezési lapot kitölteni?

Igen. Az OT bármely fő programján (előprogram, plenáris ülés, szekcióülés) csak általunk regisztrált vendég vehet részt. Regisztrálni pedig csak jelentkezési lapon lehet. Természetesen nem kötelező szállást vagy étkezést kérni, de az 1500 Ft regisztrációs díjat be kell fizetni.

2. Mennyit kell fizetni a részvételért?

Mindenki azt az összeget fizeti, amit a „Szállás- és étkezésigénylő lap” rá vonatkozó táblázatának „Összesen (Ft)” oszlopában saját maga kiszámol.
FIGYELEM! Itt nem csak a táblázatban szereplő tételek végösszege kerül megjelenítésre, hanem ehhez még hozzá kell adni az 1500 Ft regisztrációs díjat (ha részt vesz valamely előprogramon vagy plenáris ülésen vagy szekcióülésen) és a 400 Ft úticsomag árát is (amennyiben igényli a résztvevő).
Vagyis, ha valaki csütörtökön érkezik, és részt vesz valamelyik előprogramon, továbbá igényli az összes szállást, étkezést és az úticsomagot is, akkor rá a 3. számú táblázat vonatkozik (mivel 3 éjszakát tölt itt), és így összesen 12.400 Ft-ot kell fizetnie! 

3. Ha nem kérek szállást, de étkezést igen, akkor melyik táblázatot kell kitöltenem a „Szállás- és étkezésigénylő lap”-on?

A „Jelentkezési információk” című dokumentumban benne foglaltatik, hogy amennyiben valaki nem kér tőlünk szállást, akkor az 1. számú táblázat árai az érvényesek!  

4. Lehet-e a helyszínen befizetni a részvételi díjat?

Nem. Fizetni kizárólag átutalással vagy banki készpénzbefizetéssel lehet. A bankszámlaszám megtalálható a „Jelentkezési információk” című leírásban.

5. Van-e csoportos jelentkezés?

Az idén nincs csoportos jelentkezés. Azért döntöttünk így, mert lehet, hogy a csoport tagjai együtt érkeznek, de az esetek többségében (a gyakorlat azt mutatja) nem egyszerre távoznak, és ebben az esetben nem tudnánk érvényesíteni azt a kedvezmény-rendszert, amit megalkottunk. Minél több éjszakát tölt itt a résztvevő, annál kedvezményesebb árakat kínálunk. Mindenki csak annyit fizet, amennyi szolgáltatást igénybe vesz. 

6. Mennyibe kerül az úticsomag?

Egységesen 400Ft.

7. Hány fős szobák vannak?

A szobák 6 ágyasak, ideálisak gyerekekkel érkezőknek.


8. Miért csak három szobatárs nevezhető meg?

Akár öt szobatárs is megnevezhető, csak szerkesztéskor három sor fért el a jelentkezési lap alján. Ritka eset, de ha valaki mind az öt szobatársát meg tudja nevezni, akkor megteheti a lap alján, ahol üres helyet talál. Szívesen vesszük, mert nekünk is könnyebb lesz a szobarend kialakítása. A családok, és a határon túliak külön szobában lesznek elhelyezve.

9. Kérhetek-e 1 vagy 2 ágyas szobát?

Igen, de nem a szervezőkön múlik, hogy biztosítani tudjuk-e a résztvevőnek. Mivel egy kollégiumot foglaltunk le az OT résztvevői számára, ahol 6 ágyas szobák vannak, így mozgásterünk kizárólag attól függ, hogy mennyien kérnek szállást. Ha lehetőségünk lesz rá, akkor a végén figyelembe vesszük az egyéni igényeket is.
 
10. Van-e lehetőség más szállást igényelni?

Nincs. Viszont tudunk segíteni, hogy több közeli panziótól kérünk árajánlatot, amiből az érdeklődő választhat, ha ezt a lehetőséget szeretné megragadni. Aki kéri, annak e-mailben elküldjük az általunk megkeresett panziók árajánlatait, de a továbbiakat (szobafoglalás, stb.) már mindenki saját maga intézi. Azzal azonban számolni kell, hogy ennek a díja többszöröse az általunk kínált szállás díjának.
 
11. Lehet-e még új szekciójavaslatot beküldeni?

Sajnos új szekciót már nem tudunk felvenni a listába, mert a meghosszabbított beküldési határidő 2008. január 29-én lejárt, és időközben az első hírlevelet már kipostáztuk.

komment

süti beállítások módosítása